Velkommen til Spirekraft 2023: Moses og Peter med Philip Nunn

Vi gleder oss til en ny sommerleir på Oven leirsted i Østfold. Menigheten Spiren har brukt dette stedet fast siden 2012. Spirekraft er for alle generasjoner, men de fleste deltakerne er familier med barn og tenåringer. Merk nytt i år at leiren er litt forskjøvet i tid – det begynner på en søndag og varer til fredag.

Dette er et av årets høydepunkt for mange av oss, og vi er glad for at det ser ut til at vi kan samles i år igjen. I år ønsker vi særlig velkommen nye deltakere!

Hovedtaler i 2023 blir Philip Nunn, en bibellærer fra Nederland. Nunn ble født i England, men har vært bosatt store deler av livet som misjonærbarn og siden misjonær i Sør-Amerika. Les mer på http://philipnunn.com/ Nunn har talt på Spirekraft tidligere i oktober 2021, og han har også holdt Zoom-seminarer for oss. Se videoarkivet på YouTube eller Facebook.

Nunn skal holde seks undervisningstaler om livet til Moses og Peter. I tillegg blir det andre taler av brødre i Spiren etc.

Vi ser fram til seks rike dager med undervisning og inspirasjon fra Guds ord morgen og kveld. Det blir satt av god tid til sang, bønn og vitnesbyrd i de fleste møtene. Du trenger ikke komme bare for å høre, men for å delta til velsignelse for de andre.

Vi har også god tid til fellesskap, aktiviteter og avkobling utenom møtene. Oven leir ligger i et naturskjønt område, med gangavstand til to fine badestrender. Det er god plass til volleyball og andre sportsaktiviteter innenfor leirområdet.
Det blir egne barnemøter ca. 1 time ut i formiddagsmøtene og kveldssamlinger for store barn, tenåringer og unge voksne på stranden.
Vi spiser alle måltider i fellesskap.

Vi ber om påmelding så snart som mulig til conrad@myrland.com eller 95081882.

KLIKK HER for PDF med program, priser og annen informasjon om Spirekraft 2023

Dette innlegget ble publisert i Aktuelt. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *