Møtekalender

Velkommen til møter!

Dersom ikke annet er nevnt, har Spiren møter søndager kl. 11 i Spirens faste møtelokale i Betel Konnerud (Thorrudgata 8). NB! Første søndag i hver måned er det møte på ettermiddagen, kl. 17.00.

Vi har med mat som vi deler sammen etter møtene. Omlag én time ut i søndagsmøtene, er det egen samling med undervisning og aktiviteter spesielt tilrettelagt for barn. Dersom du har spørsmål i tilknytning til samlingene, ta kontakt med Tormod Evensen (958 73 026) eller Conrad Myrland (950 81 882).

Velkommen til Spiren-samlinger!

 

Fredag 1. desember kl. 17
Spiren-fredag med middag, andakt, sang- og musikkøvelse
Conrad Myrland har andakt. Send påmelding via Facebook eller til 95081882 så vi vet hvor mange vi skal lage mat til.

Søndag 3. desember kl. 17 – MERK TIDEN!
Møte
Tormod Evensen taler Guds ord. Synne Risnes har barnemøte.

Søndag 10. desember kl. 11
Møte
Conrad Myrland taler Guds ord. Christoffer Bekkevold har barnemøte.

Søndag 17. desember kl. 11
Møte
David Hunstad taler Guds ord. Synne Risnes har barnemøte.

Fredag 22. desember
Barna synger/ spiller på eldrehjem
Detaljer om dette kommer på møter/ Facebook.

Onsdag 27. desember kl. 15-19
Julefest
Tredje juledag, onsdag 27. desember kl. 15-19, er du hjertelig velkommen til Spirens julefest i Thorrudgata 8 på Konnerud (lokalet til Betel).

Det blir festtale av Jarmo Larsen, bildekavalkade fra det siste året, ulike musikkinnslag, koldtbord, kaker, godteposer, gang rundt juletreet, sanger og andre innslag.

Vi oppmuntrer alle til å bruke kreativiteten og komme med ett innslag fra hver deltaker/ familie. Dersom du vil melde inn et innslag på forhånd, ta kontakt med Conrad (mob. 950 81 882).

Flest mulig tar med litt pålegg til deling for koldtbord og julekaker til deling på kaffebordet. Koldtbordet blir koordinert av Ellen Bekkevold.

Vi kjøper inn brød, drikke, godteposer etc. felles.

JULI 2017
Spirekraft: Sandeep Poonen med flere taler Guds ord
For syvende år på rad inviterer Menigheten Spiren til sommer­konferanse på Oven leir i Råde kommune i Østfold lørdag 14. til torsdag 19. juli 2018.
Hovedtaler er Sandeep Poonen, eldste i menigheten New Covenant Christian Fellowship i California, USA. Talen blir tolket til norsk. Sandeep talte også på Spirekraft i 2015. Hans forkynnelse minner stadig om Guds farskjærlighet og inspirer til en full overgivelse til Jesus Kristus som Herre. Temaoverskrift og navn på andre talere under konferansen kommer senere.
Vi ser fram til seks rike dager med under­visning og inspirasjon fra Guds ord morgen og kveld.

Se mer info her

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>