Møtekalender

Velkommen til møter!

Dersom ikke annet er nevnt, har Spiren møter søndager kl. 11 i Spirens faste møtelokale i Betel Konnerud (Thorrudgata 8). NB! Første søndag i hver måned er det møte på ettermiddagen, kl. 17.00.

Vi har med mat som vi deler sammen etter møtene. Omlag én time ut i søndagsmøtene, er det egen samling med undervisning og aktiviteter spesielt tilrettelagt for barn. Dersom du har spørsmål i tilknytning til samlingene, ta kontakt med Tormod Evensen (958 73 026) eller Conrad Myrland (950 81 882).

Søndag 17. juni kl. 11
Møte
Tormod Evensen med flere taler Guds ord.

Søndag 24. april kl. 11
Møte
Taler og vitnesbyrd.

—- ANDRE MERKEDATOER I 2018 —-

15. til 16. juni

Gutte- og pappatur med telting. Mer info kommer.

14.-19. juli
Spirekraft: Sandeep Poonen med flere taler Guds ord
For syvende år på rad inviterer Menigheten Spiren til sommer­konferanse på Oven leir i Råde kommune i Østfold lørdag 14. til torsdag 19. juli 2018.
Hovedtaler er Sandeep Poonen, eldste i menigheten New Covenant Christian Fellowship i California, USA. Talen blir tolket til norsk. Sandeep talte også på Spirekraft i 2015. Hans forkynnelse minner stadig om Guds farskjærlighet og inspirer til en full overgivelse til Jesus Kristus som Herre. Temaoverskrift og navn på andre talere under konferansen kommer senere.
Vi ser fram til seks rike dager med under­visning og inspirasjon fra Guds ord morgen og kveld.

Se mer info her

24.-26. august
Barnetur til Sverige. Mer info kommer.

2. september kl. 17
Møte
Vidar Brautaset deltar med sang og tale.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>